Babaváró tearendszer

A Babaváró program Szabó György találmánya. Egyre több olyan házaspár van, akik szeretnének gyermeket, de valamilyen oknál fogva elkerüli őket a gyermekáldás. Ennek oka lehet betegség, de sokszor azoknál is előfordul, akiknél semmilyen rendellenességet nem talál az orvos. Az utóbbi esetek hátterében állhat stressz, egészségtelen életmód, helytelen étkezési szokások, kevés mozgás vagy akár a szervezet elsavasodása.

Számukra dolgozta ki Szabó Gyuri bácsi a többlépcsős Babaváró programot.

A három alapelv:

  1. A szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól.
  2. A méhfal megerősítése, a spermaszám növelése.
  3. A nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása (teakeverékek és irrigálás).

1. A szervezet belső megtisztítása a káros anyagoktól.
Javasolt, hogy a nő és a férfi is igyon meg naponta egy-egy csésze teát egyik nap csalánlevélből, másik nap diólevélből, reggel éhgyomorra, amíg a teafüvek el nem fogynak.
A csomagban található teák elkészítési módja (a fagyöngy tea kivételével): 1 csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le. 15 percig hagyja állni, majd szűrje le.

2. A méhfal megerősítése, a spermaszám növelése.
Az erős méhfal fontos a megtermékenyített pete megtapadásához. Ajánlott, hogy a kismama hat hétig minden nap igyon meg egy csésze fagyöngy teát. A fagyöngy teát 2,5 dl hideg, mészmentes vízben (forralt és visszahűtött víz) 12 órát kell áztatni, majd leszűrés után ízesítés nélkül meginni.
A spermaszám növelése érdekében ez idő alatt a férfi naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, 300 gramm nyers vagy főtt zellert fogyasszon.

3. A nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények alkalmazása (teakeverékek és irrigálás).
Sokszor már az első két lépés eredményt hoz, ha mégsem, így kell folytatni a programot: a férfi/női teakeverékeket mindkét félnek kell inni reggel éhgyomorra egy-egy csészével naponta, amíg a zacskó tea el nem fogy.
Ezen kívül a nőnek minden este irrigálást (hüvelyöblítést) is végeznie kell. Az irrigáló teakeverékből egy púpos evőkanálnyit 3 dl vízzel le kell forrázni, 20 percig lefedve állni hagyni, majd leszűrni. Olyan módon kell irrigálni, hogy a folyadék minél mélyebben hatoljon be a méhszájhoz (pl. fekvő testhelyzetben, feltett lábakkal), a teát a lehető leghosszabb ideig, de legalább 5 percig visszatartva. Az irrigálást a menstruáció idején fel kell függeszteni.

A Babaváró tearendszer összetétele: csalánlevél tea, diólevél tea, fehér fagyöngy tea, teakeverék a nőnek, teakeverék a férfinak, irrigáló teakeverék, erdei málnalevél tea

Forrás és további információk:
http://gyorgytea.hu/gyorgyteak/babavaro-tearendszer

Ha van a Babaváró teával tapasztalatod, vagy szeretnéd megosztani történetedet, hogy ezzel erőt adj másoknak, akkor küldd el nekünk az allapot@aldatlanallapot.hu címre (névvel, képpel vagy akár anonim módon) és mi kitesszük Lelkünk menüpontunkba.