Bomboncito gyerekruhák

Szeretnénk bemutatni Zitát, aki a Bomboncito webshop tulajdonosa. Interjúnk célja bemutatni, hogyan lehet a családi életet összeegyeztetni vállalkozásunkkal, hogy mindenre jusson idő. Nem mellesleg az is kiderül, miért olyan különlegesek ezek a ruhák.

Kérlek, mesélj magadról, hogy jobban megismerhessenek olvasóink. Mikor döntötted el, hogy saját vállalkozásba kezdesz és miért pont ezekre a gyönyörű spanyol gyerekruhákra esett a választásod?

Aki már járt Spanyolországban, annak biztosan feltűnt, hogy a spanyolok nagy hangsúlyt fektetnek az öltözködésre és ez a szokásuk már az újszülött gyermekek ruházkodásában is megfigyelhető. Több ízben is volt szerencsém ebben a csodás országban élni, (Galícia, Madrid, Granada) és ez idő alatt fogalmazódott meg bennem, hogy majd egyszer, ha én is Édesanya leszek, hasonló stílusban szeretném öltöztetni a babámat. Innen jött az ötlet és nagy boldogságomra 2019 elején elindíthattam a megálmodott webshopomat, melybe a saját ízlésem alapján válogathatom a ruhákat, alakíthatom az elérhető kollekciót. A termékpaletta bővítésénél igyekszem figyelembe venni a vásárlóim visszajelzéseit, hiszen a BOMBONCITO számomra a hobbim is és ez által a vevőkkel való kapcsolatra is nagy hangsúlyt fektetek.

Mit érdemes tudnunk a Bomboncito márkáról?

Amit ezekről a gyermekruhákról mindenféleképpen elmondanék, hogy legfőbb jellemzője a klasszikus, tradicionális stílus, ami lényegében sosem megy ki a divatból. Nemhiába láthatjátok a brit királyi család gyerkőceit hasonló szettekben pompázni. Nyugat – Európában már több országban elterjedt ez az irányzat, viszont Magyarországon még kevésbé ismerik. A pozitív visszajelzések alapján viszont úgy érzem, hogy nagyon népszerű lehet a magyar Anyukák körében is. Elsősorban azok figyelembe ajánlanám, akik fontosnak tartják a minőséget és időtlen stílust.

Milyen méretű és anyagú ruhákat tudnak tőled rendelni a vásárlók?

Boltomban kedvetekre válogathattok lány és fiú babátoknak egyaránt csodaszép designer darabok közül, újszülött és 2 éves kor közötti méretben. Az alkalmi szettek, ruhák mellett ugyanúgy találhattok kötött darabokat, bodykat, rompereket akár hétköznapi viseletre is. A termékeket kivétel nélkül Spanyolországban és az EU-ban kiváló minőségű szöveteket használva készítik, mely során ügyelnek a szép részletekre, a gyerekbarát és tartós viseletre.

Hogyan tudod összehangolni a munkát a családi életeddel?

Szerencsére ez eddig elég jól működött. Nem beszelve arról, hogy ha az ember szereti a munkáját, akkor az már olyan, mintha nem is dolgozna, hanem csak azzal foglalkozna, amihez kedve van.  Ilyen nekem a Bomboncito is. Mivel egy kicsi, még szinte indulónak mondható vállalkozásról van szó, ezért könnyen be tudom osztani a családi teendőket és a webshoppal járó feladatokat.

Végezetül mondd el kérlek, hol találnak meg az érdeklődők? Mely elérhetőségeken tudják megtekinteni ezeket a különleges darabokat?

A webshop címe www.bomboncito.eu, mely három nyelven – angol, német, magyar – is elérhető. Továbbá megtalálhattok minket instagramon: @bomboncitokids és facebookon is: @bomboncito.eu. Érdemes követni az oldalt, hiszen folyamatos akciókkal és nyereményjátékokkal várlak Titeket.

Nagyon köszönjük az interjút! 🙂

Kérdések: Méri-Molnár Tímea