Így telt a januárunk

Folytatjuk havi összefoglalóinkat, arról hogy mi is történt velünk az elmúlt fél évben. A januári nem lesz valami hosszú írás, de ez is hozzátartozik az eseményekhez. 🙂

Tavaly decemberben abban maradtunk orvosunkkal, hogy januárban nem ad semmi gyógyszert, ő is sokat lesz szabadságon, inkább élvezzem ki a karácsonyt, a szilvesztert és az év elejét. Februárban értekezzünk arról, mikor szeretnénk elkezdeni az inszeminációkat, illetve még milyen vizsgálatokat javasol előtte.

A Bromocriptint nem hagyhattam abba, az Inofolicot ittam naponta, és szedtem vitaminokat, de ezen túl semmi másra nem figyeltem oda. Kétségkívül a vérhígító elhagyása okozta a legnagyobb örömet. 🙂 Tavaly a javasolt étrend miatt az alkohol is kimaradt, de januárban szerencsére sok mindent lehetett ünnepelni így lecsúszott egy-egy pohár pezsgő. 🙂 Csaba szülinapja, Anyukám névnapja, házassági évfordulónk, stb… Így végig ünnepeltük a januárt.

Mióta együtt vagyunk Csabával, azóta minden évünk vége és eleje hasonlóan telik.  Sokat korcsolyázunk, ha tehetjük akkor a közelben lévő befagyott kis tavakon, ha nincs hideg tél, akkor a jégpályákra megyünk ki. Hetente minimum egyszer eljárunk szaunázni és áztatni magunkat. 🙂 Nem vagyunk azok az otthon ülő típusok, ezért télen is sok programot szervezünk magunknak, sportolunk, felfedezünk új éttermeket, kirándulunk és kipróbálunk számunkra új dolgokat.

Szeretem a januárt, mert lecseng az év végi hajtás, idegeskedés, és végre levegőhöz jut az ember és tömegverekedés nélkül el tud menni bárhová a városba is mászkálni, nézelődni.
Ilyenkor van a legtöbb időnk és kedvünk könyveket olvasni, filmeket nézni. Korábbi írásunkban láthattátok, hogy ugyan csupa meddőséggel kapcsolatos könyvet fogtam ki idén, de mégis feltöltöttek. Nekiültünk egy-egy újabb sorozatnak, amit aztán pár hét alatt “ledaráltunk”.

Szóval én tényleg kellemesen el tudok lazulni minden januárban. Megfogalmazom magamban a célokat, a terveket az aktuális évre és próbálom arra terelgetni az életemet. 🙂

Hamarosan jelentkezünk – a már témába vágó – februári írásunkkal, amikor rengeteg minden történt velünk.