Interjú Varga-Győrik Georgina szín- és stílustanácsadóval

Cikkeink mellett interjúkkal színesítjük oldalunkat, és a színesítés ebben az esetben szó szerint értendő. 🙂
Fogadjátok sok szeretettel a következőt, ahol Varga-Győrik Georgina szín- és stílustanácsadót és munkáját ismerhetitek meg közelebbről.

Mesélj kérlek arról, mivel is foglalkozol pontosan, hogy olvasóink is megismerhessenek jobban. 🙂
Szín- és stílustanácsadással foglalkozom, de a szolgáltatásaim között szerepel a gardróbrendezés és a közös vásárlás is, Nemes Zita sminkessel pedig összeállítottunk egy szín-stílus-smink workshop programot is, amelyek havonta egyszer kerülnek megrendezésre az Open Showroomban. Mindig vonzott a stylist szakma, de nem a fashion stylist vonal, sokkal inkább az a szegmense, amelyben teljesen egyénre szabottan, mindenkinek a természetes adottságait alapul véve szakértő szemmel segítünk kihozni magából a maximumot, amihez elengedhetetlen a személyes színtípus ismerete. A színtanácsadók a természetes bőrszínt, hajszínt és szemszínt, valamint ezek természetes kontrasztértékét figyelik, és a színkendőkkel végzett elemzés során kiderítik, ki milyen színtípusba tartozik. A saját színtípus ismerete azért fontos, mert mindenkit a természetes adottságaival harmonizáló árnyalatok emelnek ki a legszebben, azoktól kap az arca szép megvilágítást, kevésbé látszanak a bőrhibák, ragyogóbbá válik a tekintet, harmonikussá a megjelenés.

Azért jutottál eszembe az oldal kapcsán, mert az önbizalom és önértékelés sérül a hosszú próbálkozások vagy a sikertelen terhességek során. Mit gondolsz arról, hogy aki elmegy hozzád, az a külső átalakuláson túl belső változásokon is keresztülmegy? 
Abszolút. Én hiszek abban, hogy amint kint, úgy bent, és amint bent, úgy kint. A külső változások mindig hozzák magukkal a belsőt is: magamon és a vendégeimen is tapasztalom a belső változást, amit az eredményez, ha elégedettek vagyunk azzal, amit a tükörben látunk. Meglátni és értékelni magunkban a szépet, és megtanulni együtt élni a hibáinkkal, sőt elfogadni és szeretni őket nagyon komoly és sokszor hosszadalmas belső munka. Én abban tudok segíteni a hozzám fordulóknak, hogy szakértő szemmel megmutassam, milyen tulajdonságaik a legelőnyösebbek, és azokat hogyan tudják megfelelően kiemelni – sokszor már az nagy előrelépés, hogy objektíven tudják szemlélni saját magukat, az alkatukat, a természetes adottságaikat. Ez idővel elfogadáshoz vezet, az elfogadás önszeretetté, az önszeretet önbizalommá alakul és ez a legfontosabb, hiszen egy nőt semmi nem tesz szebbé annál, mint ha elhiszi magáról, hogy gyönyörű.

Egy párkapcsolatban sokat számít az összhang, nem csak a belső tulajdonságokat illetően, hanem megjelenésben is. Van lehetőség Nálad párok jelentkezésére is? Hiszen ez kapcsolatépítésnek sem utolsó.
Természetesen szívesen fogadok párokat is, remek közös program, önismereti és párkapcsolati szempontból is hasznos. De nem csak párok számára van lehetőség páros tanácsadásra, hanem barátnők, testvérek, kollégák is jöhetnek hozzám. A páros tanácsadás nem csak szuper közös program, de gyakran tapasztalom, hogy amikor a vendégeim látják egymást színelemzés, testalkatelemzés közben, sokat tud jelenteni, ha ők is megerősítik, ha egy-egy színt nagyon jónak, vagy éppen kevésbé előnyösnek látnak a másikon – hiszen mindenkinek fontos a visszajelzés, nem csupán a szakembertől, de olyasvalakitől is, akit szeretnek.

Gondolom, hogy lelkileg is megnyílnak az ügyfeleid az együtt töltött időtök során. Van-e kedvenc történeted, ahol úgy érzed, nagy áttörést értél el?
Minden pozitív visszajelzés egy-egy apró, személyes sikertörténet. Az egyik legjobb dolog a hivatásomban, hogy igazi segítő szakma: számomra az igazi lélekmelengető pillanatok azok, amikor egy-egy ügyfelem pár mondatban megírja, elmondja, mennyivel magabiztosabbnak érzi magát a saját színeiben, vagy egy új, megfelelőbb hajszínnel. Sokszor kapok olyan visszacsatolást a vendégeimtől, hogy mennyivel szívesebben, hatékonyabban vásárolnak, hogy bókokat kapnak a párjuktól, a munkahelyükön – ilyenkor érzem igazán, hogy valóban hasznos és értékes, amit csinálok. 🙂

Végezetül mondd el kérlek, milyen elérhetőségeken vehetik fel veled a kapcsolatot az érdeklődők.
A szolgáltatásaim teljes listája elérhető a honlapomon: http://truecolours.hu/
Elérhető vagyok a facebookon (https://www.facebook.com/truecoloursstyle/), valamint telefonon a 06 30 9475 875 telefonszámon, és e-mailben az info@truecolours.hu címen.
Mindenkit várok szeretettel akár egyéni, akár páros tanácsadásra, vagy kis csoportos workshopra. 🙂

Köszönjük az interjút, Varga-Győrik Georgina! 🙂

Méri-Molnár Tímea