Ti küldtétek

A “Lelkünk” menüpontot azért hoztuk létre, hogy – a mi írásainkon túl – Neked is lehetőséged legyen megosztani saját történetedet azért, hogy ezzel segíts másoknak, és tapasztalataiddal erőt adj a kitartáshoz.

Ne habozz, ha a teherbeesés nehézségein túl bármilyen nőgyógyászati vagy endokrinológiai témában lenne mesélnivalód. Fő küldetésünk, hogy hiteles történetek jelenjenek meg oldalunkon, és pozitív hozzáállásunkkal erősítsük egymást.

Itt a helyed, ha Te is hosszabb utat jársz be egy babáért. Kíváncsiak vagyunk, hogy Neked mi segít abban, hogy ne add fel.
Ha végtelennek tűnő várakozás, küzdés után összejött a baba – de nem felejtetted el, milyen nehéz volt a bizonytalanság,  és a kiszolgáltatottság érzése – és szeretnél tippeket, ötleteket megosztani azokkal, akik még várják a csodát, akkor írj. Minden olyan történetre, módszerre, tevékenységre kíváncsiak vagyunk, ami segíthet a továbblépésben és hitet ad a nehéz időszakokban is.

Küldd el történetedet az allapot@aldatlanallapot.hu címre és mi feltöltjük a Lelkünk menüpontba! Megteheted ezt névvel, akár fényképpel, de anonim módon is.

Petra és Timi

Fotó: Canva.com